Lefkara Farm: The goal is Strained Yogurt & Milk
Η Φάρμα Λευκάρων, από Λεύκαρα Κοζάνης είναι μια σχετικά νέα προσπάθεια στην τυροκομία η οποία όμως στήθηκε πάνω σε...
Η Φάρμα Λευκάρων, από Λεύκαρα Κοζάνης είναι μια σχετικά νέα προσπάθεια στην τυροκομία η οποία όμως στήθηκε πάνω σε...
Το Γιαούρτι (μαρκάτ.) είναι ένα από τα σπουδαιότερα προϊόντα του γάλακτος. Συνήθως καλύτερο και πιο εύγευστο γίνεται από το π...
Η μυζήθρα είναι παραδοσιακό είδος τυριού με διάφορες μορφές. Παρασκευάζεται από τυρόγαλο πρόβειου ή και κατσικίσιου γάλακτος...
Το Κεφαλοτύρι είναι σκληρό αλμυρό κίτρινο τυρί και παρασκευάζονταν συνήθως από πρόβειο γάλα ή και ανάμεικτο (πρόβειο, κατσικί...
Το κασέρι είναι προϊόν ΠΟΠ (Προστατευόµενης Ονοµασίας Προέλευσης) από το 1996 και παράγεται αποκλειστικά στη Μακεδονία, τη Θε...
Το άσπρο τυρί (κάσσου άλμπου) είναι η γνωστή μας «Φέτα», που είναι πιστοποιημένο ελληνικό προϊόν (προστατευμένη ονομασία προέ...
Ο Μπάτζος θεωρείται από τα αρχαιότερα ελληνικά τυριά καθώς η παρασκευή του ξεκίνησε παράλληλα με την Φέτα. Είναι το παλαιότερ...
Δροσερή, πικάντικη, γλυκόξινη, εν ολίγοις ξεχωριστή η σαλάτα μας. Ό,τι πρέπει για ελαφρύ βραδινό. Υλικά 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς...
Υλικά 2 φύλλα κουρού ελαιόλαδο, για το άλειμμα Για το κοτόπουλο 1 κοτόπουλο, 1 κιλού περίπου 1 κρεμμύδι, καθαρισμένο, ολόκληρ...
Υλικά 1 πακέτο Σφολιάτα 850 γρ. 250 γρ. αγκιναράκια σε λάδι 4 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος 6 κ. σούπας κεφαλογραβιέρα τρι...
Lefkara Farm, from Lefkara Kozani is a relatively new effort in cheese making or o ...
Yogurt (market) is one of the most important milk products. Usually better and more ...
Mizithra is a traditional type of cheese in various forms. Made from sheep's whey or ...
Kefalotyri is a hard salty yellow cheese and was usually made from sheep's milk or if ...
The cheese is a product of PDO (Protected Denomination of Origin) since 1996 and is produced exclusively ...
The white cheese (albou cassou) is our well-known "Feta", which is a certified Greek product (pr ...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin sed diam sapien. Sed semper urna dictum tellus lacinia vehicula. Ut volutpat, augue vel auctor tincidunt, ligula sem pharetra dui, nec tincidunt ante mauris eu diam. Phasellus viverra nisl vitae cursus euismod. Suspendisse sit amet est lectus.
Sed congue nunc pharetra dignissim aliquet. Fusce elementum eros aliquam, sodales nisi quis, sodales magna. Integer congue convallis adipiscing. Aliquam erat volutpat. Sed sed erat quis ligula posuere luctus commodo luctus felis. Quisque non sem a enim iaculis venenatis vitae at lorem.
Lefkara Farm, from Lefkara Kozani is a relatively new effort in cheese making or o ...
Yogurt (market) is one of the most important milk products. Usually better and more ...
Mizithra is a traditional type of cheese in various forms. Made from sheep's whey or ...
Η Φάρμα Λευκάρων, από Λεύκαρα Κοζάνης είναι μια σχετικά νέα προσπάθεια στην τυροκομία η οποία όμως στήθηκε πάνω σε μια μεγάλη κτηνοτροφική παράδοση και είχε ως προϋπόθεσ...
Το Γιαούρτι (μαρκάτ.) είναι ένα από τα σπουδαιότερα προϊόντα του γάλακτος. Συνήθως καλύτερο και πιο εύγευστο γίνεται από το πρόβειο γάλα, χωρίς να αποκλείονται και άλλα γάλατα (γίδ...
Η μυζήθρα είναι παραδοσιακό είδος τυριού με διάφορες μορφές. Παρασκευάζεται από τυρόγαλο πρόβειου ή και κατσικίσιου γάλακτος με ταυτόχρονη πρόσθεση πρόσγαλου (κρατημένου πλήρους γ...
Το Κεφαλοτύρι είναι σκληρό αλμυρό κίτρινο τυρί και παρασκευάζονταν συνήθως από πρόβειο γάλα ή και ανάμεικτο (πρόβειο, κατσικίσιο). Σήμερα χρησιμοποιούνται και άλλα γάλατα (αγελαδιν...
Το κασέρι είναι προϊόν ΠΟΠ (Προστατευόµενης Ονοµασίας Προέλευσης) από το 1996 και παράγεται αποκλειστικά στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τη Λέσβο. Είναι ηµίσκληρο τυρί µε...
Το άσπρο τυρί (κάσσου άλμπου) είναι η γνωστή μας «Φέτα», που είναι πιστοποιημένο ελληνικό προϊόν (προστατευμένη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ από Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από πολλά προβλ...