ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
qchec2
Πιστοποιητικο Q-Check

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

agrocertlogo
Πιστοποιητικό Agrocert

Παραγωγή & συσκευασία φέτας Π.Ο.Π

agrocertlogo
Πιστοποιητικό Agrocert

Παραγωγή & συσκευασία μπάτζος Π.Ο.Π

agrocertlogo
Πιστοποιητικό Agrocert

Παραγωγή & συσκευασία κεφαλογραβιέρας Π.Ο.Π

Σύγχρονο Τυροκομείο
σύγχρονες εγκαταστάσεις

Οι νέες εγκαταστάσεις της Φάρμας Λευκάρων  με τις πλέον ιδανικές συνθήκες υγιεινής,
αποτελούν ένα απ’ τα πιο σύγχρονα τυροκομεία της Ελλάδας. Εκεί που η παράδοση και η τεχνολογία βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία.

αυτοματοποίηση

Η αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής της παραδοσιακής γιαούρτης και της γραμμής παραγωγής φέτας αποτελούν επενδύσεις με σκοπό τη βελτίωση και την σταθεροποίηση της ποιότητας μέσα από απόλυτες συνθήκες υγιεινής.

ποιοτικός έλεγχος

Από τη συλλογή της πρώτης ύλης και τη μετατροπή της σε προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή σε κάθε στάδιο εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες υγιεινής για να υπάρξει ένα άριστο αποτέλεσμα.

IMG_1293
Επιλογή Α΄ υλών

Από τα βοσκοτόπια της περιοχής μας συλλέγουμε καθημερινά άριστης ποιότητας γάλα, με υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών και το χαμηλότερο μικροβιακό φορτίο  (ήδη πριν τη θερμική του επεξεργασία), σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η συγκέντρωση του γάλακτος από τους παραγωγούς – κτηνοτρόφους γίνεται σε ψυγεία,  με στόχο μια πρώτη ύλη με χαμηλό μικροβιακό φορτίο που διατηρείται εως τις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Η συλλογή του γάλακτος γίνεται με αυτοκίνητα – βυτία της εταιρείας, το οποίο διατηρεί το γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Αυτό σημαίνει ότι το γάλα που συλλέγεται είναι γάλα γεμάτο φροντίδα, ένα γάλα πιο καθαρό, πιο προσεγμένο. Είναι το υπέροχο ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα των πλούσιων 
ορεινών βοσκοτόπων της Κοζάνης.

παραγωγή

αυστηροί κανόνες υγιεινής

Στο χώρο του τυροκομείου στεγάζονται μηχανήματα τα οποία μετά την παραλαβή του γάλακτος ξεκινούν και δουλεύουν σαν 
αλυσίδα για την παραγωγή των προϊόντων. Χαρακτηριστικό στοιχείο των εγκαταστάσεων στο επίπεδο των υλικών κατασκευής, είναι το ανοξείδωτο που δεσπόζει σε κάθε σημείο του χώρου του τυροκομείου, από τα μηχανήματα και τις δεξαμενές ως και τον ίδιο το χώρο. Ειδικά πλακάκια στους χώρους παραγωγής διασφαλίζουν την καθαριότητα και κατά συνέπεια την ποιότητα των προϊόντων.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ακολουθεί ποιοτικούς κανόνες, οι οποίοι είναι σε πολλά σημεία τους αυστηρότεροι από τις ρυθμίσεις και τους κανόνες που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί τροφίμων.

Εφαρμόζει ένα Σύστημα Ολοκληρωμένης Ποιοτικής Διαχείρισης στην παραγωγή των προϊόντων της, που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της επιχείρησης, την συντήρηση των εγκαταστάσεων, την παραγωγή και την υγιεινή. Αυτό το σύστημα βασίζεται στις αρχές που οριοθετεί η Ανάλυση Κινδύνων και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HAACP – Hazard Analysis Critical Control Point) και αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας και ασφάλειας του προϊόντος.

Η Φάρμα Λευκάρων  παράγει προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα, είναι υγιεινά, ασφαλή και τυροκομούνται με αίσθημα ευθύνης.

elGreek
Cart